Welkom op de website van KIK!

 

Ik zal mij eerst even voorstellen: 

Mijn naam is Nicole Wessels. Ik ben moeder van Dani en Jill en mag bonus moeder zijn van Dara. 

Ik ben werkzaam als trainer bij OOk Pedagogische Expertise Groep. Ik ben eigenaar van coach praktijk KIK, schrijfster van het prentenboek "Dilli, de hommel die dacht dat ze niet kon vliegen." en ex topsportster.

Ik ben begonnen met mijn eigen praktijk omdat ik kinderen in hun kracht wil zetten. Ik wil kinderen weer laten stralen, ze leren en laten inzien dat ze op zichzelf kunnen vertrouwen.

Als ex topsportster heb ik ervaren hoe belangrijk een groeimindset is en daarom wil ik zo veel mogelijk mensen vertellen over het belang van deze mindset. Dit doe ik tijdens individuele coach sessies maar ook door het geven van workshops en trainingen aan kinderen, ouders, leerkrachten, sportteams en andere coaches. Dat is ook de reden waarom ik een prentenboek hierover heb geschreven. De term" mindset" staat voor de manier waarop kinderen ( en volwassenen!) denken over hun intelligentie, kwaliteiten en talenten. Door bepaalde overtuigingen die je hebt kun je een vaste mindset hebben ontwikkeld waardoor je wordt belemmerd in je groei. ( "Ik kan dit niet, ik ben hier gewoon niet goed in..")

Samen met een kind ga ik op zoek naar zijn of haar kwaliteiten, en vanuit daar werken we naar groei zodat een kind weer in zijn kracht komt te staan. 

"Als je denkt dat je het kan dan klopt dat!"