Commentaren: 15
 • #15

  Mariska Slik-Roelofsen (donderdag, 21 april 2022 18:46)

  Nicole heeft aan onze groep startende leerkrachten en zij-instromers een hele leuke en waardevolle training gegeven. Ik deel een aantal enthousiaste reacties:
  "Erg interessant en goed toepasbaar in de klas"
  "Leuke doeltreffende doe-opdrachten tussendoor. Leuk om te ervaren hoe het is om zelf vast te lopen".
  "Heel leuk om de eigen verhalen en ervaringen van Nicole te horen".
  "Ik herkende een leerling maar ook veel van mezelf".
  We gaan Nicole zeker vaker uitnodigen! (Mariska Slik-Roelofsen - bovenschools coach Onderwijsgroep Amstelland)

 • #14

  Marjolein (zaterdag, 28 november 2020 20:43)

  Bodile heeft in 3 dagen enorm veel geleerd, leuk om te zien hoe snel het zelfvertrouwen groeit. Het waren super leuke/leerzame opdrachten en er was een erg fijne werksfeer (klein groepje). Aan het eind van de 3e training vroegen verschillende kinderen of ze bij een volgende training weer mochten komen, leuk om te zien dat ze zo enthousiast waren. Kortom, erg leerzaam en heel erg leuk!

 • #13

  Zeger (maandag, 20 juli 2020 16:11)

  Zeger heeft in een paar keer samen zijn met Nicole een prima mindset gekregen!
  Samen hebben ze gekeken naar wat hij nodig had en hij pakte het goed op. Nicole is iemand waar je je veilig en gehoord voelt.
  Ze weet goed waar ze het over heeft en geeft mooie invullingen waar nodig. Heel blij dat wij Nicole zijn tegengekomen!
  Mocht er toch weer iets zijn waar Zeger hulp bij nodig heeft.. weet hij wie hij weer zou willen om weer bij te sturen!
  Ook heb ik wat tips gekregen over mijzelf en dat was en is zo fijn. Ze denkt over alles mee. Super lief.
  Dank je wel, tot zover, voor alles!
  Lieve groetjes �

 • #12

  Nils (vrijdag, 03 juli 2020 15:33)

  Nicole heeft onze dochter enorm geholpen weer wat vrolijker naar de wereld en de toekomst te kijken. Ze heeft heel fijn met Nicole kunnen werken aan wat haar dwars zat en wat wij als ouders niet naar boven kregen. Echt mooi hoe ze in haar kracht is gezet.

 • #11

  astrid clement (donderdag, 02 juli 2020 11:45)

  Een jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Nicole voor onze jongste dochter Bo. Na diverse testen, bleek Bo hoogbegaafd en kon niet goed meekomen binnen regulier onderwijs. Ook sociaal emonitioneel liep ze vast en voelde zich vaak niet begrepen. Bo heeft zowel de mindset training gedaan, als individuele sessies met Nicole. Doordat Bo, Nicole volledig vertrouwde, kon ze goed vertellen waar ze tegenaan liep. Nicole kon goed luisteren en haar tools geven, waardoor ze zelfverzekerder werd. 'Ik mag er zijn'. Vandaag had Bo haar laatste keer en aan de ene kant vindt ze dat heel jammer omdat ze Nicole gaat missen. Maar aan de andere kant, betekent dat Nicole en wij als ouders er alle vertrouwen in hebben, dat Bo het zelf kan. En de gedachte dat ze Nicole altijd kan bellen als het even niet gaat, gaf ook wel rust. Dank lieve Nic, voor de prachtige begeleiding van ons bijzondere kind. Gelukkig gaan we elkaar blijven zien.

 • #10

  Dionne (zaterdag, 06 juni 2020 13:37)

  We zijn bij Nicole terecht gekomen met onze zoon omdat hij boze buien had en zich onbegrepen voelde. Wij weten dat het een slimme knul is en dat hij soms wat uitdagingen mist, maar wij moesten zelf wat handvatten krijgen hoe we ook om konden gaan met zijn gedachten, zodat we niet keer op keer een onbegrepen discussie kregen. Zowel onze zoon als wij hebben tijdens de sessies met Nicole tools gekregen om hier goed mee om te gaan. Het gaat nu al veel beter en daar zijn we echt heel erg blij mee!

 • #9

  Mieke (zaterdag, 07 december 2019 18:37)

  Onze dochter heeft de Mindsettraining gevolgd bij Nicole en was hier zeer enthousiast over. Het heeft haar het extra zetje gegeven wat ze nodig had. We zien dat ze het geleerde zelfs al heel goed in de praktijk aan het brengen is. Nicole is een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, empathisch en maakt snel contact met de kinderen.
  Afsluitend was er een workshop voor alleen de ouders; ook wij hebben hier veel van opgestoken!

 • #8

  Marlies van der Putten (woensdag, 04 december 2019 15:48)

  Mijn vraag aan Nicole na de zomer was: kan jij Dirk helpen bij begrijpend lezen? Hij mist de rust, het zelf vertrouwen en de strategie en gaat daardoor gokken ipv lezen wat er staat. Nicole is met veel toewijding en energie aan de slag gegaan. Dirk kwam iedere keer enthousiast en lachend en vol verhalen thuis. Zijn gedachten werden krachtiger en steeds vaker dacht hij tijdens zijn huiswerk in mogelijkheden ipv problemen. Ook ons kon hij vaak wijzen op onze mindset en hoe we die zouden kunnen veranderen. De laatste les moest hij bijna huilen en zei hij s avonds in bed: ik ga Nicole echt missen. Maar ze heeft me geholpen waardoor ik geloof in mezelf en 1 ding zeker weet: ik ga naar de havo/mavo. En inmiddels heeft hij die bevestiging gekregen. ZIjn zus Doris werd zo enthousiast van zijn verhalen dat zij ook de mindset wilde volgen. Ook met succes, 3 x op zondag ochtend, wat een lol, leren plezier en resultaat. Mijn wens voor ieder kind: dit zou een wekelijks een vast onderdeel op school moeten zijn. Ik stem voor: mindset training op elke school.

 • #7

  Familie H. (vrijdag, 29 november 2019 20:31)

  Soms weet je het als ouders ook even niet meer en voel je dat jouw kind iets meer nodig heeft dan dat je kan geven. En toen we dit als ouders hardop gingen zeggen in onze vriendenkring, kwam KIK, Nicole naar voren. Het bleek een gouden zet. Tijdens een relaxte & open kennismaking bleek er meteen een klik te zijn met ons allemaal. (Erg belangrijk!) ons kind stelde meteen directe vragen en Nicole gaf eerlijke en duidelijke antwoorden. Zij voelde meteen aan wat ons kind nodig had. Met haar plan hebben we binnen 4 sessies al enorme stappen kunnen maken. Ons kind leerde haar hoofd & hart weer te vertrouwen. Werd weer vrolijk en rustiger. Nicole gaf duidelijke opdrachten en terugkoppeling aan ons als ouders. Is communicatief sterk en als persoon zeer prettig om mee samen te werken.
  We gaan nog in lagere frequentie met de sessies met Nicole verder en hebben ons ‘leuke kind’ weer terug die niet meer zo vreselijk intens worstelt met al haar gevoelens. We begrijpen elkaar weer en het is thuis weer super gezellig;-)! Dank je wel Nicole!

 • #6

  Sandra Vlaar (zaterdag, 25 mei 2019 17:58)

  Leuk om te zien hoe Nicole haar leertraject als topsporter heeft meegenomen in haar huidige werkwijze van kijken en observeren naar de realiteit van het leven. De wijze waarop je een doel haalt is niet belangrijk als je het doel maar haalt waar je zelf zo graag naar toe wilt.

 • #5

  Sonja (maandag, 24 december 2018 10:00)

  Onze zoon van 8 is 5 weken gecoacht door Nicole. Hij heeft erg last can faalangst en een fixed mindset. Zij heeft veel met hem gewerkt en we merken dat hij zichtbaar beter in zn vel zit. We zijn Nicole erg dankbaar voor haat inzet en hulp en dat ze onze zoon begrijpt is voor ons ook heel waardevol.

 • #4

  Irene (maandag, 24 december 2018 09:57)

  Nicole heeft mijn zoon geholpen met de overgang van de lagere school naar de middelbare school. Waar alles op de lagere school makkelijk en vanzelf ging moest er op de middelbare school hard gewerkt worden en met name de woordjes leren waren een groot struikelblok. Nicole heeft mijn zoon inzicht gegeven wat er met je gebeurd als je iets niet in 1 x begrijpt en daarin blijft hangen. Hij heeft handvatten gekregen hoe je uit die leerkuil kan stappen. Ook mij als ouder heeft het geholpen omdat ik ook begreep wat er aan de hand was. Samen met mijn zoon kon ik daarna verder om het woordjes leren onder de knie te krijgen.

 • #3

  Mischa (dinsdag, 27 november 2018 19:56)

  Superleuke workshop gehad van Nicole. Veel geleerd, maar ook lol gehad. Ze laat je dingen op een andere manier bekijken, dan op de manier waarop je gewend bent. Professioneel, inspirerend, niet zweverig, leerzaam & gewoon echt heel leuk. Leuk ook om met collega’s te doen. Echt een aanrader!

 • #2

  Basisschool De Rozenbeek (dinsdag, 27 november 2018 14:09)

  Nicole heeft bij ons de workshop 'mindset' gegeven. Ze is enthousiast, inspirerend en zorgt voor leuke, afwisselende werkvormen. Daarnaast heeft ze genoeg inhoudelijke kennis om de vragen die vanaf de werkvloer komen te kunnen beantwoorden. Een echte aanrader!

 • #1

  Carmen van der Toorn (zondag, 25 november 2018 16:24)

  Mijn zoontje heeft de training van Mindmap naar Mindset mogen volgen.
  Wij zijn ontzettend blij met de goede begeleiding en werkwijze van deze training.
  Mijn zoontje heeft er echt veel aan gehad, en had hierdoor inzicht in zijn eigen kunnen gekregen, en soms komt het nog wel eens van pas om het in de praktijk toe te passen.

  Een goede basis voor de Toekomst

  Bedankt voor de leuke en vooral leerzame Training.