Commentaren: 9
 • #9

  Mieke (zaterdag, 07 december 2019 18:37)

  Onze dochter heeft de Mindsettraining gevolgd bij Nicole en was hier zeer enthousiast over. Het heeft haar het extra zetje gegeven wat ze nodig had. We zien dat ze het geleerde zelfs al heel goed in de praktijk aan het brengen is. Nicole is een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, empathisch en maakt snel contact met de kinderen.
  Afsluitend was er een workshop voor alleen de ouders; ook wij hebben hier veel van opgestoken!

 • #8

  Marlies van der Putten (woensdag, 04 december 2019 15:48)

  Mijn vraag aan Nicole na de zomer was: kan jij Dirk helpen bij begrijpend lezen? Hij mist de rust, het zelf vertrouwen en de strategie en gaat daardoor gokken ipv lezen wat er staat. Nicole is met veel toewijding en energie aan de slag gegaan. Dirk kwam iedere keer enthousiast en lachend en vol verhalen thuis. Zijn gedachten werden krachtiger en steeds vaker dacht hij tijdens zijn huiswerk in mogelijkheden ipv problemen. Ook ons kon hij vaak wijzen op onze mindset en hoe we die zouden kunnen veranderen. De laatste les moest hij bijna huilen en zei hij s avonds in bed: ik ga Nicole echt missen. Maar ze heeft me geholpen waardoor ik geloof in mezelf en 1 ding zeker weet: ik ga naar de havo/mavo. En inmiddels heeft hij die bevestiging gekregen. ZIjn zus Doris werd zo enthousiast van zijn verhalen dat zij ook de mindset wilde volgen. Ook met succes, 3 x op zondag ochtend, wat een lol, leren plezier en resultaat. Mijn wens voor ieder kind: dit zou een wekelijks een vast onderdeel op school moeten zijn. Ik stem voor: mindset training op elke school.

 • #7

  Familie H. (vrijdag, 29 november 2019 20:31)

  Soms weet je het als ouders ook even niet meer en voel je dat jouw kind iets meer nodig heeft dan dat je kan geven. En toen we dit als ouders hardop gingen zeggen in onze vriendenkring, kwam KIK, Nicole naar voren. Het bleek een gouden zet. Tijdens een relaxte & open kennismaking bleek er meteen een klik te zijn met ons allemaal. (Erg belangrijk!) ons kind stelde meteen directe vragen en Nicole gaf eerlijke en duidelijke antwoorden. Zij voelde meteen aan wat ons kind nodig had. Met haar plan hebben we binnen 4 sessies al enorme stappen kunnen maken. Ons kind leerde haar hoofd & hart weer te vertrouwen. Werd weer vrolijk en rustiger. Nicole gaf duidelijke opdrachten en terugkoppeling aan ons als ouders. Is communicatief sterk en als persoon zeer prettig om mee samen te werken.
  We gaan nog in lagere frequentie met de sessies met Nicole verder en hebben ons ‘leuke kind’ weer terug die niet meer zo vreselijk intens worstelt met al haar gevoelens. We begrijpen elkaar weer en het is thuis weer super gezellig;-)! Dank je wel Nicole!

 • #6

  Sandra Vlaar (zaterdag, 25 mei 2019 17:58)

  Leuk om te zien hoe Nicole haar leertraject als topsporter heeft meegenomen in haar huidige werkwijze van kijken en observeren naar de realiteit van het leven. De wijze waarop je een doel haalt is niet belangrijk als je het doel maar haalt waar je zelf zo graag naar toe wilt.

 • #5

  Sonja (maandag, 24 december 2018 10:00)

  Onze zoon van 8 is 5 weken gecoacht door Nicole. Hij heeft erg last can faalangst en een fixed mindset. Zij heeft veel met hem gewerkt en we merken dat hij zichtbaar beter in zn vel zit. We zijn Nicole erg dankbaar voor haat inzet en hulp en dat ze onze zoon begrijpt is voor ons ook heel waardevol.

 • #4

  Irene (maandag, 24 december 2018 09:57)

  Nicole heeft mijn zoon geholpen met de overgang van de lagere school naar de middelbare school. Waar alles op de lagere school makkelijk en vanzelf ging moest er op de middelbare school hard gewerkt worden en met name de woordjes leren waren een groot struikelblok. Nicole heeft mijn zoon inzicht gegeven wat er met je gebeurd als je iets niet in 1 x begrijpt en daarin blijft hangen. Hij heeft handvatten gekregen hoe je uit die leerkuil kan stappen. Ook mij als ouder heeft het geholpen omdat ik ook begreep wat er aan de hand was. Samen met mijn zoon kon ik daarna verder om het woordjes leren onder de knie te krijgen.

 • #3

  Mischa (dinsdag, 27 november 2018 19:56)

  Superleuke workshop gehad van Nicole. Veel geleerd, maar ook lol gehad. Ze laat je dingen op een andere manier bekijken, dan op de manier waarop je gewend bent. Professioneel, inspirerend, niet zweverig, leerzaam & gewoon echt heel leuk. Leuk ook om met collega’s te doen. Echt een aanrader!

 • #2

  Basisschool De Rozenbeek (dinsdag, 27 november 2018 14:09)

  Nicole heeft bij ons de workshop 'mindset' gegeven. Ze is enthousiast, inspirerend en zorgt voor leuke, afwisselende werkvormen. Daarnaast heeft ze genoeg inhoudelijke kennis om de vragen die vanaf de werkvloer komen te kunnen beantwoorden. Een echte aanrader!

 • #1

  Carmen van der Toorn (zondag, 25 november 2018 16:24)

  Mijn zoontje heeft de training van Mindmap naar Mindset mogen volgen.
  Wij zijn ontzettend blij met de goede begeleiding en werkwijze van deze training.
  Mijn zoontje heeft er echt veel aan gehad, en had hierdoor inzicht in zijn eigen kunnen gekregen, en soms komt het nog wel eens van pas om het in de praktijk toe te passen.

  Een goede basis voor de Toekomst

  Bedankt voor de leuke en vooral leerzame Training.