Geef je zelfvertrouwen een boost!

Deze 3 daagse mindset  training  van oktober/november is speciaal voor kinderen uit groep 5 en 6. 

Tijdens deze training leren de kinderen het verschil tussen een vaste mindset en een groeimindset en ontdekken ze hoe een groeimindset je kan helpen bij het leren. ( In de breedste zin van het woord). 

Op een leuke afwisselende manier leren de kinderen welke rol je hersenen spelen bij het leren en het ontwikkelen van een groeimindset, leren ze over het nut en de kracht van het maken van een mindmap en nemen de kinderen deel aan een super toffe basketbal workshop o.l.v. een ex prof basketballer!

(Op deze manier kunnen de kinderen toepassen wat ze hebben geleerd op een unieke manier). 

Dit alles doen we d.m.v.  leuke opdrachten, kleine uitdagingen, creatief bezig zijn, leuke filmpjes en met een basketbal dus!

Deze training wordt gegeven op zondag, van 9.30 tot 12.00 uur.

De basketbal workshop zal plaatsvinden op de tweede dag. 

Bij deze training kunt u GRATIS deelnemen aan de ouderworkshop.

Deze wordt gegeven op zondag.

Op deze manier krijgt u een goede indruk over wat mindset is, wat een groeimindset kan betekenen en wat u zelf kunt doen om een groeimindset te blijven ontwikkelen bij uw kind. 

 

De kosten voor deze training bedragen 199 euro. Dit is inclusief de basketbal workshop, de ouderworkshop ( welke normaal 49.95 kost), drinken, wat lekkers, de werkbladen en andere materialen.

  

Voor de basketbal workshop nemen de kinderen zelf sportkleding en gymschoenen mee. 

Voor meer informatie of direct opgeven klik hier.

 

U zou ook kunnen kiezen voor een compleet Mindset traject. Dit is de Mindset training met een individueel traject van 4 begeleidingen en een evaluatie gesprek.  Dit traject is vrij uniek omdat uw kind op deze manier de basis al heeft gelegd in de groepstraining, zo al kennis heeft gemaakt met de coach/ coaches en zich nog meer kan focussen op wat er nog nodig is om zo vol zelfvertrouwen het schooljaar verder te gaan. 

 

Voor dit traject geldt ook een interessante korting: normaal bedragen de kosten voor dit traject 499 euro.

U kunt nu gebruik maken van dit mooie aanbod waarbij u geen 499 euro, maar 433 euro voor dit complete mindset traject betaalt. (Dat is een korting van 66 euro!). 

 

Data

zondag  25 oktober

zondag 1 november

zondag  8 november

ouderworkshop: 

zondag 15 november 

 

Tijdstip

 

9.30 - 12.00 uur

inloop vanaf 9.15 uur.

ouderworkshop 10.00 - 11.30 uur

Plaats

Florapark 1 

2012 HK 

Haarlem