Van Basis naar Brug

De leukste Brugklas training, speciaal voor kinderen uit groep 8 (en de brugklas)!

Deze speciale brugklas training  (met 2 bijeenkomsten wanneer uw kind daadwerkelijk in de brugklas zit)  is speciaal voor kinderen uit groep 8.

Deze training kan ook gegeven worden aan kinderen uit de brugklas, dan zijn het 6 opeenvolgende bijeenkomsten.

 

Deze training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur, 4 in dit schooljaar en 2 wanneer de kinderen daadwerkelijk in de brugklas zitten. 

Tijdens deze training leren de kinderen het verschil tussen een vaste mindset en een groeimindset en ontdekken ze hoe een groeimindset je kan helpen bij het leren. ( In de breedste zin van het woord). 

Op een leuke afwisselende manier leren de kinderen welke rol je hersenen spelen bij het leren en het ontwikkelen van een groeimindset, gaan we op zoek naar de talenten en kwaliteiten van de kinderen, ontdekken ze welke leerstijl er bij ze past, bespreken en oefenen we het leren leren, leren de kinderen het nut en de kracht van het maken van een conceptmap en gaan we wat dieper in op het plannen.

 

Door deze training leren de kinderen effectief leren en hebben ze een rugzak vol met tips en tools om met meer zelfvertrouwen de overstap naar de brugklas te kunnen gaan maken! 

 

Deze training wordt gegeven op zondag, van 10.00 tot 11.30 uur.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat de kinderen alle aandacht krijgen. Indien de groep groter wordt dan 4, komt er een tweede trainer bij. 

 

De kosten voor deze training bedragen 185 euro. Dit is inclusief, drinken, wat lekkers, de werkbladen en andere materialen.

Voor meer informatie of direct opgeven klik hier.

Datum

zondag 2 juni

zondag 16 juni

zondag 23 juni

zondag 30 juni

Schooljaar 2019/2020

zondag 15 september

zondag 22 september

Tijdstip

start: 10.00 uur

eind: 11.30 uur

locatie

Spitsaak 70

1991 NS

Velserbroek